Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е да ама на мене не ми се нрави да варвя 20 мин, а и искам да видя някоя друга красавица(кола)!!
    който няма книжка си намира някой със и е готов проблема!!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аиде броите ме и мене за тая седмица бая от давна не съм идвал.

Comment

• май най-добре да се направи резервация тази седмица, че като гледам доста народ ще се съберем...
        Only the best is good enough!
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
        ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

• Кой ще дойде утре ама да е сигурен, че ще дойде да запазя маса.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32549
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Ами ние често и пеша ходим, така че не се притеснявай.
              Я запали я не. Пеша за по сигурно

Comment

• Марто и ти като мен май-по-редовен във форума,отколкото на срещите
                146 1.6 boxer

Comment

• izvinqvaite 4e pi6a na latinica no mi se naloji da si rendosam ediniq hard na fuul 6toto sum lepnal troqnec ot negde i 500 Gbt mi otletqha qko dim vsi4ko 6to be6e filmi i programi zamina ta dera na latinica .taq ve4er Connor mi e zvunql naj veroqtno za drupka no az bqh na put i ne sum si 4ul telefona .are za vsi4ki naviti drugata nedelq da napravim edno alfistko parti s gonki i vsi4ko kakto mu e redut ako ste naviti organiziraite rabotata i da se suberem kudeto re6ite samo da nqma dupki po traseto tukmo si naglasih prednicata.
                  Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    бях на път преди няколко дена и по патя се разминах с няколко алфи, поздравяваха ме без да ме познават, ей това е колегиалност, при др марки го няма това,мой наблюдения, дано тази неделя най-накрая да дойда на тая среща!
                    тука можем много да поспорим дали го няма и при друга марка ама няма да казвам коя,че цветелин пак ще ме подхване

Comment

• може колега, просто съм карал мерцедес,опел,мазда и не ми се е случвало, а с алфата ми се е случвало на 4-5 пъти без да познавам хората, дори в др градове

п.с. виж в америка веднъж ми се случи на един box truck, ама за тях си е обичай ако караш това,даже опр поздрав си имат
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Редовна среща всяка неделя от 18 часа на кафе бар "Радилон"(дано не бъркам името) бившото Стефани. Здравец зад училище Тома Кърджиев.
                        Предполагам всички знаете къде се намира...
                        ако някой има нещо да пита има тема с дискусии http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=10582

Всички са добре дошли

Дали това е все още актуално!?Питам се защото аз съм от София ,но скоро имам идване към Русе!!!Ако е актуално... да се появя и аз!!!
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Да там сме си добре дошъл си

Comment

• колеги извинявам се , можи ли да ви попитам за Ралито в Русе дето ще е на 10-ти май , каде точно ще се състои .... мерси предварително и се извинявам че не е по темата !
                            Fiat Bravo 1.6 16V 103+++hp agresivno e ! ( бивша)
                            Fiat Coupe 1.8 16v 1??++hp 97г
                            Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г
                            Може да си разочарован ако не успееш но ще си обречен ако не опиташ !

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                              izvinqvaite 4e pi6a na latinica no mi se naloji da si rendosam ediniq hard na fuul 6toto sum lepnal troqnec ot negde i 500 Gbt mi otletqha qko dim vsi4ko 6to be6e filmi i programi zamina ta dera na latinica .taq ve4er Connor mi e zvunql naj veroqtno za drupka no az bqh na put i ne sum si 4ul telefona .are za vsi4ki naviti drugata nedelq da napravim edno alfistko parti s gonki i vsi4ko kakto mu e redut ako ste naviti organiziraite rabotata i da se suberem kudeto re6ite samo da nqma dupki po traseto tukmo si naglasih prednicata.
                              Бах мааму Рангеле 1 месец ме нямаше и никой не ебава да организира едно парти с дръпките с бирата и всичките му екстри що така бе колегите дайте да нагласим нещо
                              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от MaLaK`Se4ko0 Покажи съобщение
                                колеги извинявам се , можи ли да ви попитам за Ралито в Русе дето ще е на 10-ти май , каде точно ще се състои .... мерси предварително и се извинявам че не е по темата !
                                Колега в русе рали не се провежда и никога не се е провеждало ако питаш за кръга от републиканския пистов шампионат .... то тогава тои се провежда на първия пътен възел на влизане от варна

Comment

Working...
                                X